Weider Power Tower

Weider Power Tower
Produktinformation

Från tillverkaren

Weider Power Tower

Visa större

Toppfunktioner:

  • Arbeta hela din överkropp i 1 kompakt bit av högkvalitativ utrustning

  • Rikta din kärna med den vertikala knähöjningsstationen

  • En uppdragsstation hjälper till att bygga lats, underarmar och biceps

  • Använd uppskjutningsstationen vid basen för en starkare bröst och axlar

Ta med gym hemma

Vad är det?

Weider Power Tower är det perfekta tillägget till ditt hem gym. Den innehåller en knähöjningsstation, en multi-grepp upptagningsstation, en dip station och en push-up station.

Total övre kroppsutbildning

Med en mängd olika stationer och positioner kan du stärka hela din kropp. Mål och ton din kärna, armar, axel, rygg och bröst för en övergripande starkare överkropp.
Tryck på dig själv

Få mer ut av din träningsövning och utveckla starkare, kraftfullare bröst- och axelmuskler. Njut av den inbyggda push-up-stationen som har formgjutna handtag för komfort och säkerhet.

Rikta din kärna

Den vertikala knähöjningsstationen är utformad för att rikta din midsektion från alla vinklar. Använd den för att utveckla inte bara buksmuskler, men starkare obliques och höftböjare.

Aktivera dina armar

Använd din egen kroppsvikt som motstånd när du använder den mångsidiga pull-up stationen för att stärka och definiera dina underarmar, biceps och lats.

Produktbeskrivning

Push-up station: Hjälper att upprätthålla perfekt form, vilket ger dig chiseled bröstmuskler och triceps. Multi-grip pull-up station: Förbättrar rygg- och armmusklerna. Dip station: Fungerar triceps och bröstmuskler. Vertikal knähöjningsstation: Tonar och skulpterar midsektionen och hjälper till att förlora tum runt din midja. Byggd för att hålla: Weider Power Tower är tillverkad av slitstarkt stålrör, och är konstruerat för många års användning. Ett känt varumärke av fitnessutrustning tillverkad av ICON Health & Fitness, Weider har varit ett av de mest betrodda namnen i styrketräning i över 25 år. Weider tillverkar bänkar med fri vikt, variabla stavmotståndsmaskiner och högkvalitativa hemmacenter, vilket gör att alla, även de som är upptagna, kan vara fria och hälsosamma. Weider-namnet kommer från Joe Weider, utgivaren av Muscle and Fitness Magazine och tränaren av Arnold Schwarzenegger. Namnet fortsätter att ställa samma standarder för gymutrustning som det gjorde årtionden sedan. Sammansatta dimensioner: 57L x 41W x 84H inches. Mångsidig utrustning för träning i hela kroppen. Vertikal knähöjning (VKR) -station utvecklar ab muskler. En viss montering krävs. Viktkapacitet: 300 kg. Tillverkarens garanti ingår (se produktgaranti).


Välkommen att köpa eller sälja den högkvalitativa, hållbara och billiga väderkornstornet från Yifeng Fitness. Vi är kända som en av de ledande fitnessprodukttillverkarna och leverantörerna i Kina.
Förfrågning