För god hälsa

I den naturliga lagen ”friidrott balans friidrott”, måste vi ständigt bryta denna balans och ständigt driva utvecklingen av bra aspekter. Motion från 3 till 5 timmar efter måltider hjälper gå ner i vikt, såsom promenader, Dans, jogging, aerobics, Cykling, och så vidare.

Träningen bör anpassas efter kapaciteten för din kropp, från små belopp gradvis till lämpliga steg, grupperade för att slutföra, och upprepa inte så mycket som möjligt varje vecka. I viss utsträckning, prova ett annat sätt att öva, från enkla till komplexa, kallas processen för anpassning till trötthet.

Valet av övning bör baseras på de fysiska och fysiska stadierna av din kropp, inte att säga att så länge det är övning, någon form kommer att göra. Det bör hållas i två eller tre sätt på en gång. Det finns ingen anledning för mycket på en gång. Det tar upp för mycket tid och orsakar smärta i kroppen på grund av plötslig ökning i motion volym, vilket gör det svårt att upprätthålla normala. Dessutom är det bra att träna fem gånger i veckan, du behöver inte överdriva, men viktigast är att hålla sig till den. Det är bäst att hålla träning varje vecka.

Motion är inte relaterad till svettning, eftersom kroppens svettkörtlar är inte samma, och det finns två typer av aktiva konservativa, som är relaterade till ärftlighet. Motion kan endast hjälpa till sträcka, öka flexibiliteten och förbättra fysisk kondition och uppnå sin egen plan. Uppföljande motion kan naturligtvis fördjupas enligt sitt eget sätt, inte nödvändigtvis svettning, för att inte orsaka kroppsskada.

DSC06587.jpg