Öva korrekt


Var uppmärksam på vetenskapliga och rimliga metoder. Alla träningar bör vara i en viss ordning, värma upp och redo att träna först . Det är särskilt viktigt på vintern eller när temperaturen är låg och det är nödvändigt att flytta lederna. En liten bit av svett är bra. Och sedan den formella rörelsen och avkopplingsövningen. Under formell träning bör man uppmärksamma andningen i aerob träning. Om du vill gå ner i vikt bör du ordna flera grupper och färre gånger. Om du är lämplig bör du ställa in mindre antal gånger. Den starka och korta träningstiden är till nytta för utvecklingen av styrka och hastighet. Långtidsutbildning för små och medelstora intensiteter är till nytta för utvecklingen av uthållighet.

 

En tränare som precis börjat träna, för att säkerställa säkerheten, bör du vara uppmärksam på ett antal faktorer, såsom ålder och fysiskt tillstånd, förutom instrumentet. Det är bäst att öva under ledning av en läkare och en tränare. Träna ihållande för att stärka kroppen och uppnå det önskade målet.

 

Omfattande utveckling och komplexitet på grund av brist på mekanisk träning under lång tid är lätt att orsaka ensidig utveckling av kroppsstyrka, uthållighet och muskelutveckling och försumma utvecklingen av reaktion, hastighet, flexibilitet och koordination. En sådan fysisk funktion är uppenbarligen inte perfekt. Därför bör förutom rutinmässig utbildning nödvändiga extra övningar utföras. Aktiviteter som boll, spår och fält, kampsport boxning, gymnastik, simning, skridskoåkning, dans och schack och kort. Detta innehåll kan selektivt bäras ut, med en riktade kombination av sina egna svaga länkar för extra övningar .