Justerbara hantlar 40, 50, 52,5, 60, 105 till 200 lbs

Justerbara hantlar 40, 50, 52,5, 60, 105 till 200 lbs
Produktinformation

Justerbara hantlar är lätta att använda och kräver inte mycket lagringsutrymme, så att du kan ändra dina dagliga träningsrutiner med utbytbara vikter. Du kan börja från början till nästa nivå enkelt genom att helt enkelt byta plåtarna för att träna en enda muskelgrupp i taget eller olika muskelgrupper samtidigt för att utveckla din styrka och muskelvinster i armar, axlar och rygg.

VIKTPLATSSTORLEK OCH FÖRPACKNINGSINNEHÅLL:

Set med 40 LBS, 50 LBS, 60 LBS: Hål på viktplattor passar standardstång med diameter 1 ". Hantelhandtag har 1 tums diameter.

Set med 52,5 LBS, 105, 200 LBS: Hål på viktplattor passar standardstång med en diameter på 1,15 ". Hantelhandtaget har 1,15 tums diameter.

  • 40 LBS SET - två handtag, fyra halsband, fyra 5-lbs tallrikar, fyra 3-lbs tallrikar

  • 50 LBS SET - TWO Handtag, FOUR halsband, FOUR 3-lbs-plattor, FOUR 7,5-lbs Plates (ibland använder vi 8 kg istället för 7,5 lbs)

  • 52.50 LBS SET - ONE Handle, två halsband, åtta 5 kg tallrikar, två 2,5 kg tallrikar, två 1,25-lb tallrikar

  • 60 LBS SET - två handtag, fyra halsband, fyra 5-lbs tallrikar, fyra 8-lbs tallrikar

  • 105 LBS SET - TWO Handtag, FOUR halsband, SIXTEEN 5-lbs tallrikar, FYRA 2,5 kg tallrikar, FOUR 1,25-lb tallrikar

  • 200 LBS SET - två handtag, fyra halsband, fyra 2,5 kg tallrikar, fyra 5 lbs tallrikar, sextonen lbs

Produktinformation

snabba detaljer

  • Ursprungsort: Jiangsu, Kina (fastlandet)

  • Varumärke: yifeng

  • Modellnummer : YFDB

  • Typ: Övrigt

Förpackning och leverans

Förpackningsdetaljer: enligt önskemål

Leveransdetaljer: efterfrågadNantong Dingfeng Fitness Equipment Co, Ltd * Nantong Yifeng Fitness Equipment Co, Ltd är ett enda sponsrat företag som grundades på grundval av 10 års erfarenhet av export-bearbetning av olika fitnessprodukter.

Vi lokaliserar i Nantong stad, täcker ett område på över 26000 kvadratmeter, med Nantong Port söder och Yangkou port norr och bara 2 timmar kör till Shanghai.

Vi är specialiserade på tillverkning av hemmet gym, viktbänk, trampolin serie och relaterad fitness utrustning. Vi har avancerad utrustning och rik teknisk kraft. Vi erbjuder service till alla kunder enligt EN957 europeisk standard

strängt. Vårt företag insisterar på principen om "kvalitet är först och kunden är högsta", strävar efter "kundens största tillfredsställelse" som fabriks mål, går vägen för varumärke och kvalitet obevekligt. "Fortsätt att vara utestående, sök efter att vara perfekt.

1. Express:

För provet eller den lilla beställningskvantiteten från dig kan vi skicka det bra direkt efter att vi undertecknat kontraktet och vi adopterar expresskorgen.
2. Flygleverans:
Vi kan anta bulkluftsförsändelsen för medellånga order. Om du har din egen agent för att samla varan på den lokala luftporten, kan det här sättet passa dig.
3. Sjöfrakt
Om du ger oss en större beställning och ordern är mer än 3 kubikmeter, antar vi vanligtvis sjöfarten, det tar längre tid att leverera varorna, kan vara 20-30 dagar.
Vi kan skicka pappersarbete som krävs för tullklarering vid olika regler i ditt land.

4.Payment villkor: Vi kan acceptera L / C vid syn, eller 30% T / T i förväg, balansavgift efter show BL kopia.

För de gamla kunderna kan vi erbjuda O / A-tjänsten.
6. Garanti: Vi ansvarar för fri ersättning om vår produkt själv har kvalitetsproblem under ett år efter mottagandet.

1. Varför välja Nantong Fitness som leverantör?
A. Hög kvalitet:
Som en av huvudleverantören av träningsutrustning. Junfeng Fitness kontrollerar materialet från varje liten flis och kombinerar en högkvalitativ produkt till vår klient.

B. Nyaste Design
Vi har vår egen fabrik, kommer att erbjuda våra egna produkter som passar marknaden på kort tid för vår kund.

C. Vår fördel
Varje design kommer vi att ge det konkurrenskraftiga priset för att konkurrera på marknaden.
2. Är du ett handelsföretag eller fabrik?
Vi är fabriken inte handelsföretag, men vi har export rätt kan exportera direkt, vissa handelsföretag får varor från vår fabrik.

4. Vad är fördelen för långsiktiga importörer eller distributörer?

Kan få lägsta priset på gammal och ny produkt, kan använda din egen logotyp och klistermärken fritt.

Efter sälja service är bra, kan ge distributör delar för reparation omedelbart.


Välkommen att köpa eller grossist den högkvalitativa, varaktiga och billiga bästsäljande originalitetens träningsutrustning, två nivåer hantelhängs china-grossist på försäljning från Yifeng Fitness. Vi är kända som en av de ledande fitnessprodukttillverkarna och leverantörerna i Kina.


Välkommen att köpa eller grossisera den högkvalitativa, hållbara och billiga hantelhantelhantel som säljs från Yifeng Fitness. Vi är kända som en av de ledande fitnessprodukttillverkarna och leverantörerna i Kina.


Välkommen att köpa eller grossist de högkvalitativa, hållbara och billiga justerbara hantlarna 40, 50, 52,5, 60, 105 till 200 lbs på försäljning från Yifeng Fitness. Vi är kända som en av de ledande fitnessprodukttillverkarna och leverantörerna i Kina.
Förfrågning