Dumbbell Rack Multilevel Weight Storage Organizer För Hem Gym

Dumbbell Rack Multilevel Weight Storage Organizer För Hem Gym
Produktinformation

Visa större

3-nivåers hantelstativ

Vill du ha en hantel i gymnasiet hemma? 3-nivåers hantelstativ är den perfekta utrustningen för dig. Den har tre vinklade nivåer som passar olika hantelstorlekar och stilar och är gjorda med en robust stålram med pulverlackering. Denna tunga utrustning gör att du kan lagra och organisera dina hantlar; om gjutjärn eller fast stål lämpligen. 3-tums hantelhylsan har en ergonomisk design och stålkonstruktion av kommersiell kvalitet.

Funktioner


Visa större


Visa större


Visa större

Hantelskenorna

Hantelsskenorna är gjorda av extra starkt, kraftigt stål och har en pulverlackering för att garantera hållbarhet.

Fötterna

Gummerade fötter möjliggör skydd mot golv från repor, absorberar stötar för att stapla vikter och förhindrar att stället glider.

Ramen

Den hållbara svetsade konstruktionen säkerställer säkerheten, med sin vinklade ramkonstruktion medger enkel åtkomst.

Nantong Dingfeng Fitness Equipment Co, Ltd * Nantong Yifeng Fitness Equipment Co, Ltd är ett enda sponsrat företag som grundades på grundval av 10 års erfarenhet av export-bearbetning av olika fitnessprodukter.

Vi lokaliserar i Nantong stad, täcker ett område på över 26000 kvadratmeter, med Nantong Port söder och Yangkou port norr och bara 2 timmar kör till Shanghai.

Vi är specialiserade på tillverkning av hemmet gym, viktbänk, trampolin serie och relaterad fitness utrustning. Vi har avancerad utrustning och rik teknisk kraft. Vi erbjuder service till alla kunder enligt EN957 europeisk standard

strängt. Vårt företag insisterar på principen om "kvalitet är först och kunden är högsta", strävar efter "kundens största tillfredsställelse" som fabriks mål, går vägen för varumärke och kvalitet obevekligt. "Fortsätt att vara utestående, sök efter att vara perfekt.

1. Express:

För provet eller den lilla beställningskvantiteten från dig kan vi skicka det bra direkt efter att vi undertecknat kontraktet och vi adopterar expresskorgen.
2. Flygleverans:
Vi kan anta bulkluftsförsändelsen för medellånga order. Om du har din egen agent för att samla varan på den lokala luftporten, kan det här sättet passa dig.
3. Sjöfrakt
Om du ger oss en större beställning och ordern är mer än 3 kubikmeter, antar vi vanligtvis sjöfarten, det tar längre tid att leverera varorna, kan vara 20-30 dagar.
Vi kan skicka pappersarbete som krävs för tullklarering vid olika regler i ditt land.

4.Payment villkor: Vi kan acceptera L / C vid syn, eller 30% T / T i förväg, balansavgift efter show BL kopia.

För de gamla kunderna kan vi erbjuda O / A-tjänsten.
6. Garanti: Vi ansvarar för fri ersättning om vår produkt själv har kvalitetsproblem under ett år efter mottagandet.

1. Varför välja Nantong Fitness som leverantör?
A. Hög kvalitet:
Som en av huvudleverantören av träningsutrustning. Junfeng Fitness kontrollerar materialet från varje liten flis och kombinerar en högkvalitativ produkt till vår klient.

B. Nyaste Design
Vi har vår egen fabrik, kommer att erbjuda våra egna produkter som passar marknaden på kort tid för vår kund.

C. Vår fördel
Varje design kommer vi att ge det konkurrenskraftiga priset för att konkurrera på marknaden.
2. Är du ett handelsföretag eller fabrik?
Vi är fabriken inte handelsföretag, men vi har export rätt kan exportera direkt, vissa handelsföretag får varor från vår fabrik.

4. Vad är fördelen för långsiktiga importörer eller distributörer?

Kan få lägsta priset på gammal och ny produkt, kan använda din egen logotyp och klistermärken fritt.

Efter sälja service är bra, kan ge distributör delar för reparation omedelbart.


Välkommen att köpa eller grossist den högkvalitativa, varaktiga och billiga bästsäljande originalitetens träningsutrustning, två nivåer hantelhängs china-grossist på försäljning från Yifeng Fitness. Vi är kända som en av de ledande fitnessprodukttillverkarna och leverantörerna i Kina.


Välkommen att köpa eller grossisera den högkvalitativa, hållbara och billiga hantelhantelhantel som säljs från Yifeng Fitness. Vi är kända som en av de ledande fitnessprodukttillverkarna och leverantörerna i Kina.


Välkommen att köpa eller grossist de högkvalitativa, hållbara och billiga justerbara hantlarna 40, 50, 52,5, 60, 105 till 200 lbs på försäljning från Yifeng Fitness. Vi är kända som en av de ledande fitnessprodukttillverkarna och leverantörerna i Kina.


Välkommen att köpa eller grossisera högkvalitativa, hållbara och billiga bästa valprodukter 30 fitness aerobic stegjustera 4 - 6 - 8 träningssteg w / stigare på försäljning från Yifeng Fitness. Vi är kända som en av de ledande fitnessprodukttillverkarna och leverantörerna i Kina.


Välkommen till köp eller grossist av hög kvalitet, hållbar och billig deluxe chin up bar dörröppning - stöd till 300 kg, 24 - 37 tums passande dörröppning till försäljning från Yifeng Fitness. Vi är kända som en av de ledande fitnessprodukttillverkarna och leverantörerna i Kina.


Välkommen att köpa eller grossisera den högkvalitativa, hållbara och billiga hantelstället med flera nivåer för viktminskning för hemgymnastik från Yifeng Fitness. Vi är kända som en av de ledande fitnessprodukttillverkarna och leverantörerna i Kina.
Förfrågning