Steg Original Aerobic Platform - Hälsoklubb Storlek

Steg Original Aerobic Platform - Hälsoklubb Storlek
Produktinformation


Produktinformation

snabba detaljer

Ursprungsort: Jiangsu, Kina (fastlandet)

Varumärke: yifeng

Modellnummer : YFAS

Typ: Övrigt

Förpackning och leverans

Förpackningsdetaljer: enligt önskemål

Leveransdetaljer: efterfrågad


Mått 40 "L x 14" W 25 "L x 11" W 40 "L x 14" W 25 "L x 11" W
Vadderad topp

Grooved Top

Riser Kompatibilitet Health Club Size Freestyle and Original Circuit Size Freestyle and Original Health Club Size Freestyle and Original Freestyle och Original
Freestyle-konfiguration

Samma modell som används i Fitness Clubs

Perfekt för fritidsbruk


Nantong Dingfeng Fitness Equipment Co, Ltd * Nantong Yifeng Fitness Equipment Co, Ltd är ett enda sponsrat företag som grundades på grundval av 10 års erfarenhet av export-bearbetning av olika fitnessprodukter.

Vi lokaliserar i Nantong stad, täcker ett område på över 26000 kvadratmeter, med Nantong Port söder och Yangkou port norr och bara 2 timmar kör till Shanghai.

Vi är specialiserade på tillverkning av hemmet gym, viktbänk, trampolin serie och relaterad fitness utrustning. Vi har avancerad utrustning och rik teknisk kraft. Vi erbjuder service till alla kunder enligt EN957 europeisk standard

strängt. Vårt företag insisterar på principen om "kvalitet är först och kunden är högsta", strävar efter "kundens största tillfredsställelse" som fabriks mål, går vägen för varumärke och kvalitet obevekligt. "Fortsätt att vara utestående, sök efter att vara perfekt.

1. Express:

För provet eller den lilla beställningskvantiteten från dig kan vi skicka det bra direkt efter att vi undertecknat kontraktet och vi adopterar expresskorgen.
2. Flygleverans:
Vi kan anta bulkluftsförsändelsen för medellånga order. Om du har din egen agent för att samla varan på den lokala luftporten, kan det här sättet passa dig.
3. Sjöfrakt
Om du ger oss en större beställning och ordern är mer än 3 kubikmeter, antar vi vanligtvis sjöfarten, det tar längre tid att leverera varorna, kan vara 20-30 dagar.
Vi kan skicka pappersarbete som krävs för tullklarering vid olika regler i ditt land.

4.Payment villkor: Vi kan acceptera L / C vid syn, eller 30% T / T i förväg, balansavgift efter show BL kopia.

För de gamla kunderna kan vi erbjuda O / A-tjänsten.
6. Garanti: Vi ansvarar för fri ersättning om vår produkt själv har kvalitetsproblem under ett år efter mottagandet.

1. Varför välja Nantong Fitness som leverantör?
A. Hög kvalitet:
Som en av huvudleverantören av träningsutrustning. Junfeng Fitness kontrollerar materialet från varje liten flis och kombinerar en högkvalitativ produkt till vår klient.

B. Nyaste Design
Vi har vår egen fabrik, kommer att erbjuda våra egna produkter som passar marknaden på kort tid för vår kund.

C. Vår fördel
Varje design kommer vi att ge det konkurrenskraftiga priset för att konkurrera på marknaden.
2. Är du ett handelsföretag eller fabrik?
Vi är fabriken inte handelsföretag, men vi har export rätt kan exportera direkt, vissa handelsföretag får varor från vår fabrik.

4. Vad är fördelen för långsiktiga importörer eller distributörer?

Kan få lägsta priset på gammal och ny produkt, kan använda din egen logotyp och klistermärken fritt.

Efter sälja service är bra, kan ge distributör delar för reparation omedelbart.


Välkommen att köpa eller grossist den högkvalitativa, varaktiga och billiga bästsäljande originalitetens träningsutrustning, två nivåer hantelhängs china-grossist på försäljning från Yifeng Fitness. Vi är kända som en av de ledande fitnessprodukttillverkarna och leverantörerna i Kina.


Välkommen att köpa eller grossisera den högkvalitativa, hållbara och billiga hantelhantelhantel som säljs från Yifeng Fitness. Vi är kända som en av de ledande fitnessprodukttillverkarna och leverantörerna i Kina.

Välkommen att köpa eller grossisera den högkvalitativa, hållbara och billiga steget original aerob plattformen - hälsoklubbstorlek på försäljning från Yifeng Fitness. Vi är kända som en av de ledande fitnessprodukttillverkarna och leverantörerna i Kina.
Förfrågning